KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

27-02-2020
Speciaal voor de allerkleinste bioscoopfans is er de KleuterBios. Tijdens de KleuterBios staat het geluid van de film iets zachter en blijft het licht in de zaal zachtjes branden. Naar de film gaan is immers al spannend genoeg! Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost! Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden?

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

Helaas draait KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-02-2020.

KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

Wil jij weten waar KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken informatie

Benieuwd waar KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken al heeft ontvangen.

KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken trailer

Benieuwd of KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij KleuterBios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken kunt kijken!