Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

28-02-2020
Voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan is best spannend. De beginnende bioscoopbezoeker laten we wennen aan de indrukken van een film kijken op het grote doek. Tijdens de voorstelling word het zaallicht gedimd maar gaat niet helemaal uit. Het geluid staat iets zachter en na de film krijgen ze een echt filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden. De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!

Geregisseerd door

Marek Benes

Schrijvers

Onbekend

Cast

Kees Prins
Siem van Leeuwen

Bioscoopagenda van Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Helaas draait Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Wil jij weten waar Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! informatie

Benieuwd waar Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! al heeft ontvangen.

Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! trailer

Benieuwd of Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kleuterbioscoop: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kunt kijken!