Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman (2021)

Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman

21-06-2021
Op zondagochtend 13 juni draaien we, speciaal voor de beginnende bioscoopbezoekertjes, ‘Buurman & Buurman: Bakken en Grillen’. Een avontuur waarbij je kunt genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dan ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis. Het licht blijft deze ochtend een beetje aan en het geluid staat een tikje zachter. Om 10.45 uur worden jullie ontvangen met glaasje ranja en iets lekkers. Om 11.00 uur start de film Na afloop van de film ontvang je een filmdiploma om te vieren dat je voor het eerst naar de bioscoop bent geweest. De kinderen die de bioscoop al wat beter kennen zijn natuurlijk ook van harte welkom. A je to! De film Buurman & Buurman zorgen weer voor veel chaos in hun nieuwe avontuur Buurman & Buurman: Bakken en Grillen! Dit keer bedenkt het onhandige duo originele oplossingen voor het maken van eten, alleen gaat dat niet altijd even makkelijk… Zo besluiten de buurmannen een barbecue te organiseren, maar hoe doe je dat als de grill niet goed werkt? Kaarten kosten €9,50 en kunnen online of via onze receptie worden gekocht deze zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties. Kaartverkoop sluit 11 juni.

Regisseur Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman

Marek Benes

Schrijvers Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman

Onbekend

Cast Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman

Kees Prins
Siem van Leeuwen

Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman

Wil jij weten waar Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman informatie

Benieuwd waar Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman al heeft ontvangen.

Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman trailer

Benieuwd of Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman kunt kijken!