Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief

Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief

Wie kent ‘m niet, Thomas de Stoomlocomotief. Dit keer gaat hij op reis naar Italië. Wil jij mee op avontuur? Kom dan naar de kleuterbioscoop op zondag 15 september. Het licht blijft deze ochtend een beetje aan en het geluid staat een tikje zachter. Om 10.45 uur worden jullie ontvangen met glaasje ranja en iets lekkers. Om 11.00 uur start de film Na afloop van de film ontvang je een filmdiploma om te vieren dat je voor het eerst naar de bioscoop bent geweest. De kinderen die de bioscoop al wat beter kennen zijn natuurlijk ook van harte welkom. De film Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Kaarten kosten €8.50 en kunnen online of via onze receptie worden gekocht deze zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties. Kaartverkoop sluit op 14 september.

Geregisseerd door

Dianna Bosso

Schrijvers

Onbekend

Cast

Kevin Hassing
Wiebe-Pier Cnossen
Desi van Doeveren
Dennis Willekens
Jürgen Theuns
Lucie de Lange
Frans Limburg
Marloes van den Heuvel
Paul Disbergen
Karin Bos
Florus van Rooijen
Hein van Beem
Huub Dikstaal
Hein van Been
Meghna Kumar
Eva Dam

Bioscoopagenda van Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief

Helaas draait Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-01-2020.

Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief

Wil jij weten waar Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief informatie

Benieuwd waar Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief al heeft ontvangen.

Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief trailer

Benieuwd of Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kleuterbioscoop met Thomas de Stoomlocomotief kunt kijken!