Klondike (2022)

Klondike

100 minuten 2022

Filmposter Klondike

Irka en Tolik zijn in de zomer van 2014 in verwachting van hun eerste kind. Ze wonen in het Oekraïense Donetsk, nabij de Russische grens. Terwijl ze vol zenuwen naar de geboorte uitkijken, is hun dorpje een spanningsveld. De dorpelingen worden opgeschrikt door de vliegramp met de MH17 en het leger rukt in voor de evacuatie. Irka weigert evenwel haar thuis te verlaten en poogt daarnaast de vrede tussen haar man en haar broer te bewaren.
Filmposter Filmposter Klondike

Regisseur Klondike

Onbekend

Schrijvers Klondike

Onbekend

Cast Klondike

Oksana Cherkashyna
Sergey Shadrin
Oleg Shcherbina

Klondike

Wil jij weten waar Klondike op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Klondike draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Klondike informatie

Benieuwd waar Klondike over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Klondike. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Klondike al heeft ontvangen.

Klondike trailer

Benieuwd of Klondike iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Klondike jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Klondike kunt kijken!