https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211621-28bce36585abaf04460215dc89c04d9bd6b56a13/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Knights of the Zodiac (2023)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Knights of the Zodiac

12
112 minuten 11-05-2023

Filmposter Knights of the Zodiac

Knights of the Zodiac is gebaseerd op de internationale anime-sensatie Saint Seiya en nu voor het eerst in live-action te zien op het witte doek. Seiya (Mackenyu) is een eigenzinnige tiener die op zoek is naar zijn ontvoerde zus en ondertussen in zijn inkomen voorziet door te vechten om geld. Wanneer tijdens een van die gevechten bij hem plotseling onbekende mystieke krachten worden aangeboord, belandt Seiya in een wereld van oorlogvoerende heiligen, onderricht in oude magie en een gereïncarneerde godin die zijn bescherming nodig heeft. Als hij wil overleven, zal hij zijn lot moeten omarmen en alles moeten opgeven om zijn rechtmatige plaats tussen de Knights of the Zodiac in te nemen.

Regisseur Knights of the Zodiac

Tomasz Baginski

Schrijvers Knights of the Zodiac

Josh Campbell

Matt Stuecken

Kiel Murray

Cast Knights of the Zodiac

Famke Janssen
Sean Bean
Madison Iseman
Nick Stahl
Mackenyu
Diego Tinoco
Mark Dacascos

Filmagenda van Knights of the Zodiac

Knights of the Zodiac

Wil jij weten waar Knights of the Zodiac op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Knights of the Zodiac draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Knights of the Zodiac informatie

Benieuwd waar Knights of the Zodiac over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Knights of the Zodiac. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Knights of the Zodiac al heeft ontvangen.

Knights of the Zodiac trailer

Benieuwd of Knights of the Zodiac iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Knights of the Zodiac jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Knights of the Zodiac kunt kijken!