Knives Out

Knives Out

130 minuten Drama, Crime 28-11-2019
Metacritic: 82,1
Rotten Tomatoes 97
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen. Met Knives Out brengt de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie waarbij iedereen een verdachte kan zijn.

Geregisseerd door

Rian Johnson

Schrijvers

Rian Johnson

Cast

Chris Evans
Don Johnson
Jamie Lee Curtis
Daniel Craig
Lakeith Stanfield
Ana de Armas
Jaeden Martell

Bioscoopagenda van Knives Out

Knives Out

Wil jij weten waar Knives Out op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Knives Out draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Knives Out informatie

Benieuwd waar Knives Out over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Knives Out. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Knives Out al heeft ontvangen.

Knives Out trailer

Benieuwd of Knives Out iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Knives Out jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Knives Out kunt kijken!