https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/187731-8d37b804218a10a7caa67c05b8c418d8c6f1933b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Knoester & het Zeemonster (2021)

AL
Knoester en Lillebror gaan samen op zomervakantie naar het magische eiland van tante Thea.

Knoester & het Zeemonster

AL
77 minuten 06-05-2021

Filmposter Knoester & het Zeemonster

Knoester en Lillebror gaan samen op zomervakantie naar het magische eiland van tante Thea.

In het vijfde deel van de avonturen van het takje Knoester gaat hij met Lillebror op zomervakantie naar het magische eiland van tante Thea. Ze maken kennis met Eddy en de zeewormenexpert Blegen. Iemand heeft een zeeworm in de fjord gezien en Blegen heeft hulp nodig om hem te vinden. Maar Knoester staat sceptisch tegenover zowel Eddy als Blegen. Hij gelooft niet in zeewormen en Eddy verstoort de geplande zwemtraining. Als Lillebror op zeewormen wil jagen, gaat Knoester niet mee, want Knoester wil Lillebror voor zichzelf.

Bekijk het aanbod van Knoester & het Zeemonster

Knoester & het Zeemonster
Filmposter Filmposter Knoester & het Zeemonster

Regisseur Knoester & het Zeemonster

Tove Undheim

Schrijvers Knoester & het Zeemonster

Onbekend

Cast Knoester & het Zeemonster

Filip Mathias Eide
Mia Ålvik
Silya Nymoen

Alternatieve titels

Knoester & het Zeemonster

Knerten og Sjøormen

Filmagenda van Knoester & het Zeemonster

Knoester & het Zeemonster

Wil jij weten waar Knoester & het Zeemonster op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Knoester & het Zeemonster draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Knoester & het Zeemonster informatie

Benieuwd waar Knoester & het Zeemonster over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Knoester & het Zeemonster. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Knoester & het Zeemonster al heeft ontvangen.

Knoester & het Zeemonster trailer

Benieuwd of Knoester & het Zeemonster iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Knoester & het Zeemonster jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Knoester & het Zeemonster kunt kijken!