Kojin (2021)

Kojin

26-09-2021
In deze persoonlijke documentaire gaat Diako Yazdani, politiek vluchteling in Frankrijk, terug naar zijn familie in Iraaks Koerdistan. Dat doet hij samen met Kojin, een 23-jarige vriend van hem, die homoseksueel is en zijn plekje zoekt in een wereld die hem niet wil zien. Met humor en poëzie confronteert Diako zijn familie, imams, en willekeurige voorbijgangers met hun irrationele haat en afkeer.

Regisseur Kojin

Diako Yazdani

Schrijvers Kojin

Onbekend

Cast Kojin

Onbekend

Kojin

Wil jij weten waar Kojin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kojin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kojin informatie

Benieuwd waar Kojin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kojin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kojin al heeft ontvangen.

Kojin trailer

Benieuwd of Kojin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kojin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kojin kunt kijken!