https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/188035-3cde5531230edd566222c9a7b0195559ea918f73/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Kokon

12 Geweld Grof taalgebruik
95 minuten 21-07-2022

Recensies Kokon

MovieMeter: 3,4

Filmposter Kokon

Nora, een 14-jarige stille waarneemster heeft zich altijd onzichtbaar gevoeld. Op feestjes, op school, bij het zwembad en op visites. De Berlijnse tiener besteedt normaliter haar tijd met haar grote zus, die veel uitbundiger is en een andere denkwijze dan Nora heeft. Haar grote zus geeft alleen maar om haar uiterlijk, het versieren van jongens en sociale media. Maar Nora heeft haar eigen visie op de wereld, en als ze Romy ontmoet, voelt ze zich eindelijk niet meer onzichtbaar. De lucht lijkt blauwer en Nora’s lichaam veranderd. Ze voelt zich een rups die klaar is voor haar metamorfose: ze kruipt eindelijk uit haar cocon om een prachtige vlinder te worden.

Bekijk het aanbod van Kokon

Kokon Kokon Kokon Kokon Kokon
Filmposter Filmposter Kokon

Regisseurs Kokon

Leonie Krippendorff

Leonie Krippendorf

Schrijvers Kokon

Leonie Krippendorff

Cast Kokon

Jella Haase
Lena Klenke
Lena Urzendowsky
Elina Vildanova

Alternatieve titels

Kokon

Cocoon

Filmagenda van Kokon

Kokon

Wil jij weten waar Kokon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kokon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kokon informatie

Benieuwd waar Kokon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kokon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kokon al heeft ontvangen.

Kokon trailer

Benieuwd of Kokon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kokon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kokon kunt kijken!