Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première (2020)

Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première

20-09-2020
Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

Regisseur Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première

Niels van Koevorden

Schrijvers Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première

Onbekend

Cast Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première

Valentijn Dhaenens
Tijmen Govaerts
Wine Dierickx
Tom Vermeir
Tanya Zabarylo
Olivia Landuyt

Filmagenda van Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première

Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première

Wil jij weten waar Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première informatie

Benieuwd waar Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première al heeft ontvangen.

Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première trailer

Benieuwd of Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kom Hier Dat Ik U Kus - NFF Première kunt kijken!