Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella (2022)

Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella

12-08-2022
Deze film is onderdeel van Koolhovens Keuze, een miniserie waarin Martin Koolhoven komt spreken over films die de loop van de filmgeschiedenis veranderden. Aansluitend de film. Zie HIER alle afleveringen. Oorlog in Film: La Vita è Bella(Engels ondertiteld) Deze keer is het thema Oorlog in Film. Het eerste uur gaat Martin in op het thema door fragmenten van andere films te laten zien en deze op kenmerkende wijze te verbinden met de hoofdfilm van vandaag: La Vita è Bella. "Buongiorno Principessa!!!" Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een Italiaanse man met zijn vrouw en zoontje afgevoerd naar een Duits werkkamp. Om het kind het vooruitzicht van een zekere dood te besparen, stelt hij de reis voor als een spel, waarin je prijzen kunt winnen. De man gelooft er heilig in dat hij de geestelijke gezondheid van zijn zoontje kan redden en gaat vastbesloten door met toneelspelen, zelfs wanneer ze in het kamp zijn aangekomen en keihard moeten werken.

Regisseur Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella

Onbekend

Schrijvers Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella

Onbekend

Cast Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella

Onbekend

Filmagenda van Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella

Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella

Wil jij weten waar Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella informatie

Benieuwd waar Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella al heeft ontvangen.

Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella trailer

Benieuwd of Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Koolhovens Keuze: Oorlog in Film: La Vita è Bella kunt kijken!