Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin (2024)

Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin

24-02-2024
Deze film is onderdeel van Koolhovens Keuze, een miniserie waarin Martin Koolhoven komt spreken over films die de loop van de filmgeschiedenis veranderden. Aansluitend de film. Zie HIER alle afleveringen. Met meer dan 10 miljard aan box office-inkomsten is Steven Spielberg de meest succesvolle regisseur aller tijden. Maar ook artistiek is er veel te vertellen over deze filmmaker. Waar normaal gesproken enkel acteurs in het middelpunt van de belangstelling staan, is een nieuwe film van hem: ‘de nieuwe Spielberg’, wie er verder ook in speelt. Martin Koolhoven bespreekt op deze zondagmiddag al zijn favoriete Spielberg-films en -scènes. Na de pauze kijken we The Adventures of Tintin, de enige animatiefilm van de hand van Steven Spielberg. Nadat hij een modelschip, de Eenhoorn, voor een pond van een marktkraam heeft gekocht, is Kuifje aanvankelijk verbaasd dat de sinistere heer Sakharine het zó graag van hem zou willen kopen, dat hij zijn toevlucht neemt tot moord en het ontvoeren van Kuifje. Vergezeld door zijn hond Bobbie varen ze op een oud vrachtschip naar Marokko. Sakharine heeft de bemanning omgekocht om in opstand te komen tegen de kapitein van het schip, de dronken kapitein Haddock.

Regisseur Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin

Steven Spielberg

Schrijvers Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin

Onbekend

Cast Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin

Onbekend

Filmagenda van Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin

Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin

Wil jij weten waar Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin informatie

Benieuwd waar Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin al heeft ontvangen.

Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin trailer

Benieuwd of Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Koolhovens Keuze Spielberg: Tintin kunt kijken!