Manta Ray

105 minuten Drama 12-09-2019
MovieMeter: 4
Rotten Tomatoes 100
In een dorp aan de kust vindt een jonge visser een gewonde man bewusteloos in het bos. Hij redt de vreemdeling, die geen woord spreekt, en noemt hem Thongchai. De twee mannen beginnen samen te leven en ontwikkelen een stilzwijgende band. Op een dag vertrekt de visser 's nachts op zijn vissersboot om nooit meer terug te keren, waardoor Thongchai alleen in zijn huis blijft. Beetje bij beetje begint Thongchai het leven van zijn vriend te leiden - voor zichzelf neemt hij zijn huis en zijn baan en begint hij een relatie met zijn voormalige vrouw.

Geregisseerd door

Phuttiphong Aroonpheng

Schrijvers

Phuttiphong Aroonpheng

Cast

Wanlop Rungkamjad
Aphisit Hama
Rasmee Wayrana
Wanlop Rungkumjad

Alternatieve titels

Manta Ray

Kraben Rahu

Bioscoopagenda van Manta Ray

Manta Ray

Wil jij weten waar Manta Ray op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Manta Ray draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Manta Ray informatie

Benieuwd waar Manta Ray over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Manta Ray. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Manta Ray al heeft ontvangen.

Manta Ray trailer

Benieuwd of Manta Ray iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Manta Ray jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Manta Ray kunt kijken!