Kraben Rahu

105 minuten Drama 2018
MovieMeter: 4
In een dorp aan de kust vindt een jonge visser een gewonde man bewusteloos in het bos. Hij redt de vreemdeling, die geen woord spreekt, en noemt hem Thongchai. De twee mannen beginnen samen te leven en ontwikkelen een stilzwijgende band. Op een dag vertrekt de visser 's nachts op zijn vissersboot om nooit meer terug te keren, waardoor Thongchai alleen in zijn huis blijft. Beetje bij beetje begint Thongchai het leven van zijn vriend te leiden - voor zichzelf neemt hij zijn huis en zijn baan en begint hij een relatie met zijn voormalige vrouw.

Geregisseerd door

Phuttiphong Aroonpheng

Schrijvers

Phuttiphong Aroonpheng

Cast

Wanlop Rungkamjad
Aphisit Hama
Rasmee Wayrana
Wanlop Rungkumjad

Alternatieve titels

Manta Ray

Kraben Rahu

Bioscoopagenda van Kraben Rahu

Kraben Rahu

Wil jij weten waar Kraben Rahu op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kraben Rahu draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kraben Rahu informatie

Benieuwd waar Kraben Rahu over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kraben Rahu. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kraben Rahu al heeft ontvangen.

Kraben Rahu trailer

Benieuwd of Kraben Rahu iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kraben Rahu jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kraben Rahu kunt kijken!