https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/142906-d3f9e6045dc35336ab5a5db49226d6ec0722abf7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Kruimeltje (2020)

Angst
Een Nederlandse, dakloze jongen probeert zijn vader te vinden. Tijdens zijn zoektocht beleeft hij allerlei avonturen.

Kruimeltje

Angst
Familie 05-02-2020

Recensies Kruimeltje

MovieMeter: 2,81

Filmposter Kruimeltje

Een Nederlandse, dakloze jongen probeert zijn vader te vinden. Tijdens zijn zoektocht beleeft hij allerlei avonturen.

Rotterdam, een winter in de jaren '20. Kruimeltje werd als kind te vondeling gelegd. Nu is hij tien jaar. Hij moet grotendeels voor zichzelf zorgen, want met zijn pleegmoeder kan hij niet goed opschieten. Zij laat hem trouwens alleen binnen als hij geld meebrengt. Kruimeltje is dus een klein boefje geworden. Bij de politie is hij inmiddels vaste klant. Maar Kruimeltje blijft hopen dat ooit op een dag zijn vader zal terugkomen om voor hem te zorgen.

Bekijk het aanbod van Kruimeltje

Kruimeltje
Filmposter Filmposter Kruimeltje

Regisseur Kruimeltje

Maria Peters

Schrijvers Kruimeltje

Maria Peters

Chris van Abkoude

Cast Kruimeltje

Eric van der Donk
Yannick van de Velde
Ruud Feltkamp
Hugo Haenen
Mitchell Redmond
Mark van Duijn

Alternatieve titels

Kruimeltje

Little Crumb

Kruimeltje

Wil jij weten waar Kruimeltje op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kruimeltje draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kruimeltje informatie

Benieuwd waar Kruimeltje over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kruimeltje. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kruimeltje al heeft ontvangen.

Kruimeltje trailer

Benieuwd of Kruimeltje iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kruimeltje jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kruimeltje kunt kijken!