Kuessipan (2018)

Kuessipan

117 minuten 2018

Recensies Kuessipan

MovieMeter: 3,27

Filmposter Kuessipan

Het verhaal van twee meisjes van de Innu-stam. Ze groeien op in Quebec als beste vriendinnen. Terwijl Mikuan een liefhebbende familie heeft en bestemd is voor een veelbelovend leven buiten haar geboortestad, pakt Shaniss haar leven op na een moeilijke jeugd. Als kinderen beloofden ze elkaar dat ze bij elkaar zouden blijven, wat er ook gebeurt. Naarmate ze ouder worden spelen hun ras en klasse echter een rol.
Filmposter Filmposter Kuessipan

Regisseur Kuessipan

Myriam Verreault

Schrijvers Kuessipan

Myriam Verreault

Naomi Fontaine

Cast Kuessipan

Brigitte Poupart
Étienne Galloy
Yamie Grégoire
Sharon Ishpatao Fontaine
Cédrick Ambroise

Filmagenda van Kuessipan

Kuessipan

Wil jij weten waar Kuessipan op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kuessipan draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kuessipan informatie

Benieuwd waar Kuessipan over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kuessipan. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kuessipan al heeft ontvangen.

Kuessipan trailer

Benieuwd of Kuessipan iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kuessipan jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kuessipan kunt kijken!