https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/209437-667c0442072119f7a3105ed54a87f3190dd11aff/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Kung Fu Leeuw (2023)

6
De 14-jarige Jimmy ziet zijn plek als beste Kung Fu leerling ingenomen worden door de zwijgzame Li Jié. Hij is vastberaden om zijn plek te heroveren, maar moet daarvoor eerst zijn jaloezie overwinnen.

Kung Fu Leeuw

6
85 minuten 16-02-2023

Filmposter Kung Fu Leeuw

De 14-jarige Jimmy ziet zijn plek als beste Kung Fu leerling ingenomen worden door de zwijgzame Li Jié. Hij is vastberaden om zijn plek te heroveren, maar moet daarvoor eerst zijn jaloezie overwinnen.

De 14-jarige Jimmy is fanatiek, sterk en een van de beste Kung Fu leerlingen van zijn school. Als de selectie van het nieuwe leeuwendans team wordt samengesteld, ziet Jimmy zijn droom om in de leeuwenkop te dansen uiteenvallen. Zijn Sifu (leermeester) kiest nieuwkomer Li Jié - met zijn indrukwekkende Martial arts sprongen - voor de leeuwenkop en zet Jimmy in de achterkant. Jimmy durft niet tegen de wens van zijn Sifu in te gaan, maar is vastberaden om zijn plek te heroveren. Alleen, om dat te kunnen, moet hij eerst zijn jaloezie overwinnen… Kung Fu Leeuw wordt opgedragen aan alle Sifu’s, Sensei’s, en trainers die aan onze kinderen leren wat toewijding is.

Bekijk het aanbod van Kung Fu Leeuw

Regisseur Kung Fu Leeuw

Froukje Tan

Schrijvers Kung Fu Leeuw

Onbekend

Cast Kung Fu Leeuw

Tyrell Williams
Senna Rijsdijk
Haye Lee
Kar-Yung Lau
Simon Yu
Ralph Moerman
Fahd Larhzaoui
Dewi Reijs

Kung Fu Leeuw

Wil jij weten waar Kung Fu Leeuw op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kung Fu Leeuw draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kung Fu Leeuw informatie

Benieuwd waar Kung Fu Leeuw over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kung Fu Leeuw. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kung Fu Leeuw al heeft ontvangen.

Kung Fu Leeuw trailer

Benieuwd of Kung Fu Leeuw iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kung Fu Leeuw jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kung Fu Leeuw kunt kijken!