Kunst op de tast

Kunst op de tast

120 minuten 28-02-2020
Workshop Kunst op de tast Doel van de workshop is een idee te krijgen wat kunst is voor het tastzintuig, vergelijkbaar met muziek voor de oren en beeldende kunst voor de ogen. Tijdens de workshop wordt met klei gewerkt en in stapjes wordt onderzocht hoe het met het tastzintuig zit, en wat kunstbeleving- en creatie nu eigenlijk voor het tastzintuig is. Bijkomstig effect is dat zienden even uit hun visuele wereld stappen en iets meer begrijpen wat het is om blinden of slechtziend te zijn. Uitwisseling daarover is voor iedereen verrijkend. George Kabel is ontwikkelaar én een van de begeleiders van deze workshop. Het workshopgedeelte duurt 90 min. Voorafgaand aan de workshop kijken we in een bioscoopsetting de documentaire: “Een Gevoel van Zwart’ over de blinde filosoof en kunstenaar George Kabel. George lijdt aan het syndroom van Usher (waarbij je blind en doof wordt). Nadat hij blind was geworden, heeft hij zichzelf opnieuw uitgevonden en is zich gaan toeleggen op Kunst voor het tastzintuig.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Kunst op de tast

Helaas draait Kunst op de tast niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

Kunst op de tast

Wil jij weten waar Kunst op de tast op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kunst op de tast draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kunst op de tast informatie

Benieuwd waar Kunst op de tast over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kunst op de tast. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kunst op de tast al heeft ontvangen.

Kunst op de tast trailer

Benieuwd of Kunst op de tast iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kunst op de tast jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kunst op de tast kunt kijken!