The Painter and the Thief (2019)

The Painter and the Thief

102 minuten 2019

Recensies The Painter and the Thief

Filmposter The Painter and the Thief

De diefstal van twee kapitale schilderijen is het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap. Aan de hand van bewakingscamerabeelden spoort de gedupeerde kunstenaar de drugsverslaafde dief van haar werk op en confronteert hem in de rechtbank. Als compensatie vraagt ze hem te poseren voor een portret. De schildersessies gaan gepaard met gesprekken waarin de dief vertelt over zijn weinig fortuinlijke leven en de kunstenaar zich over hem ontfermt met ontbijtjes, omhelzingen en een luisterend oor. Dat kan niet voorkomen dat zijn zelfdestructieve gedrag hem eerst in het ziekenhuis en later in de gevangenis doet belanden. Maar als hij weer vrijkomt, draaien de rollen om.
Filmposter Filmposter The Painter and the Thief

Regisseur The Painter and the Thief

Benjamin Ree

Schrijvers The Painter and the Thief

Onbekend

Cast The Painter and the Thief

Karl Bertil-Nordland
Barbora Kysilkova

Alternatieve titels

Kunstneren og Tyven

The Painter and the Thief

Filmagenda van The Painter and the Thief

The Painter and the Thief

Wil jij weten waar The Painter and the Thief op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Painter and the Thief draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Painter and the Thief informatie

Benieuwd waar The Painter and the Thief over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Painter and the Thief. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Painter and the Thief al heeft ontvangen.

The Painter and the Thief trailer

Benieuwd of The Painter and the Thief iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Painter and the Thief jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Painter and the Thief kunt kijken!