Dogtooth (2009)

16 Seks

Dogtooth

16 Seks
97 minuten Drama, Thriller 2009

Recensies Dogtooth

MovieMeter: 3,2
Metacritic: 73,1
Rotten Tomatoes 92

Filmposter Dogtooth

Een vader, moeder en drie kinderen leven in een huis aan de rand van een stad. Het huis wordt omringd door een groot hek en de kinderen hebben het huis nooit verlaten. Ze worden geschoold, opgevoed en vermaakt door de ouders zoals deze dat willen, zonder invloed van buitenaf. De enige persoon die wordt toegelaten is Christina, een bewaakster van vaders bedrijf. Vader organiseert haar bezoekjes om de seksuele driften van de opgroeiende zoon op te wekken. De hele familie is gek op haar, vooral de oudste dochter. Op een dag geeft Christina haar een hoofdband cadeau, maar ze verlangt daarvoor wel iets terug.
Filmposter Filmposter Dogtooth

Regisseur Dogtooth

Yorgos Lanthimos

Schrijvers Dogtooth

Yorgos Lanthimos

Efthymis Filippou

Cast Dogtooth

Aggeliki Papoulia
Anna Kalaitzidou
Hristos Passalis
Christos Stergioglou
Michele Valley
Angeliki Papoulia

Alternatieve titels

Kynodontas

Dogtooth

Dogtooth

Wil jij weten waar Dogtooth op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dogtooth draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dogtooth informatie

Benieuwd waar Dogtooth over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dogtooth. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dogtooth al heeft ontvangen.

Dogtooth trailer

Benieuwd of Dogtooth iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dogtooth jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dogtooth kunt kijken!