La belle époque

La belle époque

110 minuten 2018
Victor, een gedesillusioneerde zestiger, ziet zijn leven op zijn kop staan op de dag dat Antoine, een briljante ondernemer, hem een nieuw soort attractie aanbiedt. Hierbij mengt Antoine theatrale kunstgrepen en historische reconstructies. Aan de klanten wordt een kans geboden om terug te duiken in het tijdperk van hun keuze. Victor kiest er voor om de meest gedenkwaardige week van zijn leven opnieuw te beleven: de plek waar hij 40 jaar eerder zijn grote liefde ontmoette.

Geregisseerd door

Nicolas Bedos

Schrijvers

Nicolas Bedos

Cast

Fanny Ardant
Guillaume Canet
Daniel Auteuil
Doria Tillier

Bioscoopagenda van La belle époque

La belle époque

Wil jij weten waar La belle époque op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La belle époque draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La belle époque informatie

Benieuwd waar La belle époque over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La belle époque. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La belle époque al heeft ontvangen.

La belle époque trailer

Benieuwd of La belle époque iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La belle époque jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La belle époque kunt kijken!