La Bohème - Live Opera ENCORE

La Bohème - Live Opera ENCORE

Puccini's partituur is een van zijn mooiste, met hoogtepunten zoals Rodolfo en Mimì's inleidende aria's en liefdesduet in de eerste akte, levendige muziek voor het koor en solisten in de 2e akte, en Mimì's aangrijpende sterfscène (zo aangrijpend dat zelfs de componist zijn tranen niet kon bedwingen). La Bohème had zijn wereldpremière in het Teatro Regio, Turijn, op 1 februari 1896, en de première van Covent Garden in het volgende jaar. Het is momenteel een van de meest geliefde opera's ter wereld en de opera het meest uitgevoerd in het Royal Opera House.

Geregisseerd door

Richard Jones

Schrijvers

Onbekend

Cast

Peter Kellner
Charles Castronovo
Jeremy White
Sonya Yoncheva
Andrzej Filończyk
Aida Garifullina
Gyula Nagy
Eddie Wade

Bioscoopagenda van La Bohème - Live Opera ENCORE

Helaas draait La Bohème - Live Opera ENCORE niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 25-01-2020.

La Bohème - Live Opera ENCORE

Wil jij weten waar La Bohème - Live Opera ENCORE op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La Bohème - Live Opera ENCORE draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La Bohème - Live Opera ENCORE informatie

Benieuwd waar La Bohème - Live Opera ENCORE over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La Bohème - Live Opera ENCORE. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La Bohème - Live Opera ENCORE al heeft ontvangen.

La Bohème - Live Opera ENCORE trailer

Benieuwd of La Bohème - Live Opera ENCORE iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La Bohème - Live Opera ENCORE jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La Bohème - Live Opera ENCORE kunt kijken!