La Bohème - The Royal Opera (2020)

La Bohème - The Royal Opera

03-08-2020
Tickets zijn 16 Euro. Kaartjes kunnen alleen online gekocht worden of aan de kassa. Reserveren is niet mogelijk. Wij kunnen geen korting en of actiekaarten accepteren voor de voorstellingen. Heeft u een Cineville-pas? Dan betaalt u op vertoon van de pas 8 euro. Graag reserveren. Dit kan tijdens openingstijden telefonisch of aan de kassa. Puccini's opera gaat over de liefde tussen dichter Rodolfo en naaister Mimi in het negentiende-eeuwse Parijs. Het stuk zit vol prachtige muziek, waaronder lyrische aria's, de feestelijke koren voor de evocatie van kerstavond in het Quartier Latin (akte II) en een schrijnende slotscène die de componist zelf tot tranen toe roerde. De karaktervolle productie van Richard Jones weet de samenkomst tussen komedie, romantiek en tragiek van La Bohème perfect te vangen. Het effect wordt versterkt door de spectaculaire kostuum- en decorontwerpen van Stewart Lain, die op kerstavond zowel de armoede van het zolderhuis van de bohemiens als de grandeur van de Parijse winkelgalerijen zal weten op te reopen. De cast bestaat uit de voornaamste hedendaagse vertolkers van Puccini's bohemien geliefden, aangevuld met voormalige leden van het Jette Parker Young Artists Programme van The Royal Opera. Kijk hier voor de andere opera en ballet voorstellingen.

Regisseur La Bohème - The Royal Opera

Onbekend

Schrijvers La Bohème - The Royal Opera

Onbekend

Cast La Bohème - The Royal Opera

Onbekend

La Bohème - The Royal Opera

Wil jij weten waar La Bohème - The Royal Opera op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La Bohème - The Royal Opera draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La Bohème - The Royal Opera informatie

Benieuwd waar La Bohème - The Royal Opera over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La Bohème - The Royal Opera. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La Bohème - The Royal Opera al heeft ontvangen.

La Bohème - The Royal Opera trailer

Benieuwd of La Bohème - The Royal Opera iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La Bohème - The Royal Opera jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La Bohème - The Royal Opera kunt kijken!