https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217715-e6c2a475861adc1c9de536dbef442cedf555cc8b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

La Chimera (2024)

6
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

La Chimera

6
130 minuten 04-04-2024

Filmposter La Chimera

Jaren ’80, Riparbella aan de Tyrreense zee. Iedereen heeft zijn eigen Chimera, iets dat ze proberen te bereiken maar nooit kunnen vinden. De grafrovers van de Tombaroli bende jagen op gemakkelijke rijkdom door Etruskische relikwieën te stelen. Arthur sluit zich bij ze aan en probeert zo de leegte op te vullen die hij voelt sinds hij zijn grote liefde Beniamina verloor. In een avontuurlijke reis tussen de levenden en de doden, tussen bossen en steden, tussen feesten en eenzaamheid, blijkt het lot van alle zoekenden naar de Chimera volledig met elkaar verweven.

Regisseur La Chimera

Alice Rohrwacher

Schrijvers La Chimera

Onbekend

Cast La Chimera

Isabella Rossellini
Josh O'Connor
Alba Rohrwacher

Filmagenda van La Chimera

La Chimera

Wil jij weten waar La Chimera op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La Chimera draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La Chimera informatie

Benieuwd waar La Chimera over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La Chimera. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La Chimera al heeft ontvangen.

La Chimera trailer

Benieuwd of La Chimera iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La Chimera jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La Chimera kunt kijken!