La Chute de l'Empire Américain

La Chute de l'Empire Américain

127 minuten Drama, Komedie 2018
Op 36-jarige leeftijd is Pierre-Paul Daoust, ondanks een doctoraat in de filosofie, chauffeur van een leveringsbedrijf. Op een dag is hij getuige van een overval die misgaat, waardoor er bij de gangsters twee doden vallen. Pierre-Paul blijft alleen achter met twee enorme sporttassen met daarin meer dan 2 miljoen dollar. Zijn plotse rijkdom trekt de aandacht van meerdere mensen.

Geregisseerd door

Denys Arcand

Schrijvers

Denys Arcand

Cast

Maxim Roy
Juliette Gosselin
Rémy Girard
Éric Bruneau
Alexandre Landry
Maripier Morin

Alternatieve titels

La Chute de l'Empire Américain

The Fall of the American Empire

Bioscoopagenda van La Chute de l'Empire Américain

La Chute de l'Empire Américain

Wil jij weten waar La Chute de l'Empire Américain op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La Chute de l'Empire Américain draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La Chute de l'Empire Américain informatie

Benieuwd waar La Chute de l'Empire Américain over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La Chute de l'Empire Américain. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La Chute de l'Empire Américain al heeft ontvangen.

La Chute de l'Empire Américain trailer

Benieuwd of La Chute de l'Empire Américain iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La Chute de l'Empire Américain jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La Chute de l'Empire Américain kunt kijken!