La Daronne (2019)

12 Angst Geweld Grof taalgebruik

La Daronne

12 Angst Geweld Grof taalgebruik
105 minuten 2019

Recensies La Daronne

Filmposter La Daronne

Patience Portefeux is een onderbetaalde, maar overwerkte tolk Frans-Arabisch die, in opdracht van de narcoticabrigade, toezicht houdt op het telefoonverkeer. Wanneer ze tot de ontdekking komt dat ze de moeder van een drugsdealer persoonlijk kent besluit ze de dealer te helpen. Patience maakt gebruik van haar voorkennis en connecties bij de politie om haar eigen netwerk uit te bouwen. Al snel krijgt ze de bijnaam Mama Weed.
Filmposter Filmposter La Daronne

Regisseur La Daronne

Jean-Paul Salomé

Schrijvers La Daronne

Jean-Paul Salomé

Hannelore Cayre

Antoine Salomé

Cast La Daronne

Isabelle Huppert
Hippolyte Girardot
Liliane Rovère
Farida Ouchani

Alternatieve titels

Mama Weed

La Daronne

La Daronne

Wil jij weten waar La Daronne op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La Daronne draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La Daronne informatie

Benieuwd waar La Daronne over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La Daronne. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La Daronne al heeft ontvangen.

La Daronne trailer

Benieuwd of La Daronne iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La Daronne jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La Daronne kunt kijken!