La Dolce Vita (1960)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik

La Dolce Vita

12 Drugs en/of alcoholmisbruik
174 minuten Drama, Komedie 1960

Recensies La Dolce Vita

Metacritic: 95,1
MovieMeter: 3,58
Rotten Tomatoes 97

Filmposter La Dolce Vita

Marcello is een columnist die het 'zoete leven' beschrijft van de high society van Rome. Op zoek naar sappige roddels en schandaalnieuws, stort hij zich elke nacht in de drukte van Via Veneto, waar playboys, filmsterren en hoeren in nachtclubs en bordelen van het leven een feest proberen te maken. Maar in de nachten vol drank en seks sluimert diepe tragiek en verdriet.
Filmposter Filmposter La Dolce Vita

Regisseurs La Dolce Vita

Federico Fellini

frederico fellini

Schrijvers La Dolce Vita

Federico Fellini

Brunello Rondi

Ennio Flaiano

Tullio Pinelli

Cast La Dolce Vita

Anita Ekberg
Anouk Aimée
Marcello Mastroianni
Yvonne Furneaux

Alternatieve titels

La Dolce Vita

Dolce Vita, la

Filmagenda van La Dolce Vita

La Dolce Vita

Wil jij weten waar La Dolce Vita op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La Dolce Vita draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La Dolce Vita informatie

Benieuwd waar La Dolce Vita over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La Dolce Vita. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La Dolce Vita al heeft ontvangen.

La Dolce Vita trailer

Benieuwd of La Dolce Vita iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La Dolce Vita jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La Dolce Vita kunt kijken!