https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205923-0214d279f4e2928593450f7fa79cd9b61c0acabe/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

La double vie de Véronique (re-release) (2023)

16 Seks
Twee parallelle verhalen over twee identieke vrouwen; de een woont in Polen, de ander in Frankrijk. Ze kennen elkaar niet, maar toch zijn hun levens diep met elkaar verbonden.

La double vie de Véronique (re-release)

16 Seks
98 minuten Drama, Fantasie, Muziek, Mysterie, Romantiek 19-01-2023

Recensies La double vie de Véronique (re-release)

MovieMeter: 3,64
Metacritic: 86,1
Rotten Tomatoes 82

Filmposter La double vie de Véronique (re-release)

Twee parallelle verhalen over twee identieke vrouwen; de een woont in Polen, de ander in Frankrijk. Ze kennen elkaar niet, maar toch zijn hun levens diep met elkaar verbonden.

Dubbelportret van Weronika in het Poolse Krakau en haar dubbelganger Véronique in Frankrijk. De beide meisjes worden op dezelfde dag geboren, lijden aan dezelfde hartkwaal, zijn beiden muzikaal. Op het moment dat de één sterft krijgt de ander een cassettebandje van een mysterieuze onbekende, met aanwijzingen waarmee ze op zoek gaat naar de ander. Hoofdrolspeelster Irène Jacob won in 1991 op het filmfestival van Cannes de prijs voor Beste actrice. Bij de Golden Globes in 1992 werd de film genomineerd voor Beste Buitenlandse Film.

Bekijk het aanbod van La double vie de Véronique (re-release)

La double vie de Véronique (re-release) La double vie de Véronique (re-release) La double vie de Véronique (re-release) La double vie de Véronique (re-release)
Filmposter Filmposter La double vie de Véronique (re-release)

Regisseur La double vie de Véronique (re-release)

Krzysztof Kieslowski

Schrijvers La double vie de Véronique (re-release)

Krzysztof Kieslowski

Krzysztof Piesiewicz

Cast La double vie de Véronique (re-release)

Irène Jacob
Philippe Volter
Halina Gryglaszewska
Kalina Jedrusik
Aleksander Bardini
Władysław Kowalski
Alain Frérot
Anna Gronostaj
Claude Duneton
Gilles Gaston-Dreyfus
Guillaime de Tonquedec
Jan Sterninski
Jerzy Gudejko
Lorraine Evanoff
Louis Ducreux
Sandrine Dumas
Thierry de Carbonnières
Wladyslaw Kowalski

Alternatieve titels

The Double Life of Véronique

La double vie de Véronique (re-release)

La double vie de Véronique (re-release)

Wil jij weten waar La double vie de Véronique (re-release) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La double vie de Véronique (re-release) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La double vie de Véronique (re-release) informatie

Benieuwd waar La double vie de Véronique (re-release) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La double vie de Véronique (re-release). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La double vie de Véronique (re-release) al heeft ontvangen.

La double vie de Véronique (re-release) trailer

Benieuwd of La double vie de Véronique (re-release) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La double vie de Véronique (re-release) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La double vie de Véronique (re-release) kunt kijken!