La Flor

La Flor

808 minuten Drama, Mysterie, Thriller, Fantasie 2017
Metacritic: 77,1
MovieMeter: 3,85
'La Flor' is verdeeld in zes hoofdstukken. In het eerste stuit een groep van wetenschappers op een mummie en diens bovennatuurlijke vloek. De tweede vertelt zowel het verhaal van een voormalig koppel dat zich herenigt om een liedje op te nemen als van een geheime orde die een drankje brouwt voor het verkrijgen van het eeuwige leven. In het derde hoofdstuk volgt men enkele spionnen en hun achtergronden. In het vierde gedeelte spelen de vier vrouwelijke protagonisten actrices die tegen hun regisseur en het narratief ingaan. Het vijfde is een remake van Renoirs 'Partie de Campagne' terwijl het laatste hoofdstuk zich in de negentiende eeuw afspeelt waar vier gevangengenomen vrouwen na jaren weten te ontsnappen.

Geregisseerd door

Mariano Llinás

Schrijvers

Mariano Llinás

Cast

Elisa Carricajo
Pilar Gamboa
Valeria Correa
Laura Paredes

Bioscoopagenda van La Flor

Helaas draait La Flor niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

La Flor

Wil jij weten waar La Flor op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La Flor draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La Flor informatie

Benieuwd waar La Flor over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La Flor. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La Flor al heeft ontvangen.

La Flor trailer

Benieuwd of La Flor iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La Flor jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La Flor kunt kijken!