La Haine (re) (1995)

12 Discriminatie Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik

La Haine (re)

12 Discriminatie Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
98 minuten Drama, Misdaad, Crime 1995

Recensies La Haine (re)

MovieMeter: 3,87
Rotten Tomatoes 100

Filmposter La Haine (re)

Een Arabische jongen uit een Parijse voorstad wordt tijdens een verhoor zo hard aangepakt dat hij levensgevaarlijk verwond in het ziekenhuis belandt. Het gevolg is het uitbreken van rellen waarbij de politie slaags raakt met groepen jongeren. In het gewoel raakt een politieagent zijn pistool kwijt dat in handen van Vinz komt. Hij en zijn twee vrienden willen de gewonde jongen bezoeken, maar de politie stuurt ze weg. Vinz zweert dat hij de politieagent vermoordt als de jongen sterft.
Filmposter Filmposter La Haine (re)

Regisseurs La Haine (re)

Mathieu Kassovitz

Matthieu Kassovitz

Schrijvers La Haine (re)

Mathieu Kassovitz

Cast La Haine (re)

Vincent Cassel
Saïd Taghmaoui
Hubert Koundé
Abdel Ahmed Ghili
Hunert Konde

Filmagenda van La Haine (re)

La Haine (re)

Wil jij weten waar La Haine (re) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La Haine (re) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La Haine (re) informatie

Benieuwd waar La Haine (re) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La Haine (re). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La Haine (re) al heeft ontvangen.

La Haine (re) trailer

Benieuwd of La Haine (re) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La Haine (re) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La Haine (re) kunt kijken!