https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/216376-12187d65fde127ca2b6801702b6ac7dbf8973042/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

La Hija de Todas las Rabias (2023)

Geweld
De 11-jarige María en haar moeder worden gescheiden terwijl ze een leven proberen op te bouwen op Nicaragua's grootste stortplaats.

La Hija de Todas las Rabias

Geweld
91 minuten 26-10-2023

Filmposter La Hija de Todas las Rabias

De 11-jarige María en haar moeder worden gescheiden terwijl ze een leven proberen op te bouwen op Nicaragua's grootste stortplaats.

De 11-jarige María woont met haar moeder Lilibeth aan de rand van een vuilnisbelt in Nicaragua. Hun toekomst hangt af van de verkoop van een nest raszuivere pups aan een plaatselijke crimineel. Wanneer de deal niet doorgaat, moet Lilibeth naar de stad en laat María achter bij een recyclingcentrum waar ze moet blijven en werken. Maar dagen gaan voorbij en Lilibeth keert niet terug. María voelt zich verloren, verbijsterd en boos. Op een nacht ontmoet María Tadeo, een fantasierijke nieuwe vriend die vastbesloten is te helpen om María met haar moeder te herenigen.

Bekijk het aanbod van La Hija de Todas las Rabias

Regisseur La Hija de Todas las Rabias

Laura Baumeister de Montis

Schrijvers La Hija de Todas las Rabias

Onbekend

Cast La Hija de Todas las Rabias

Noé Hernández
Diana Sedano
Virginia Raquel Sevilla Garcia
Carlos Gutiérrez
Ara Alejandra Medal
Virginia Sevilla

La Hija de Todas las Rabias

Wil jij weten waar La Hija de Todas las Rabias op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La Hija de Todas las Rabias draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La Hija de Todas las Rabias informatie

Benieuwd waar La Hija de Todas las Rabias over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La Hija de Todas las Rabias. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La Hija de Todas las Rabias al heeft ontvangen.

La Hija de Todas las Rabias trailer

Benieuwd of La Hija de Todas las Rabias iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La Hija de Todas las Rabias jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La Hija de Todas las Rabias kunt kijken!