https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/67201-c3683fe43440821cc77f39a9931eda284e2fb105/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

La La Land (2016)

AL Grof taalgebruik
La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

La La Land

AL Grof taalgebruik
128 minuten Romantiek, Komedie, Musical 22-12-2016

Recensies La La Land

MovieMeter: 3
Metacritic: 93,1
Rotten Tomatoes 91

Filmposter La La Land

La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Regisseur La La Land

Damien Chazelle

Schrijvers La La Land

Damien Chazelle

Cast La La Land

Emma Stone
J.K. Simmons
Ryan Gosling
Amiée Conn
Terry Walters

La La Land

Wil jij weten waar La La Land op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La La Land draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La La Land informatie

Benieuwd waar La La Land over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La La Land. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La La Land al heeft ontvangen.

La La Land trailer

Benieuwd of La La Land iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La La Land jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La La Land kunt kijken!