La Notte (1960)

La Notte

122 minuten Drama 1960

Recensies La Notte

MovieMeter: 3,77
Rotten Tomatoes 83

Filmposter La Notte

Er wordt een feestje georganiseerd ten gelegenheid van het nieuwe boek van schrijver Giovanni Pontano. Alvorens hij daar arriveert is de avond al dramatisch. Hij en zijn vrouw bezoeken een vriend in het ziekenhuis die stervende is en vervolgens (op weg naar 't feestje) besluit zijn vrouw dat ze van hem walgt en stapt de auto uit.
Filmposter Filmposter La Notte

Regisseur La Notte

Michelangelo Antonioni

Schrijvers La Notte

Ennio Flaiano

Tonino Guerra

Michelangelo Antonioni

Cast La Notte

Jeanne Moreau
Marcello Mastroianni
Bernhard Wicki
Monica Vitti

Filmagenda van La Notte

La Notte

Wil jij weten waar La Notte op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La Notte draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La Notte informatie

Benieuwd waar La Notte over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La Notte. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La Notte al heeft ontvangen.

La Notte trailer

Benieuwd of La Notte iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La Notte jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La Notte kunt kijken!