La nuit du 12 Cinema+ (2024)

La nuit du 12 Cinema+

28-05-2024
Elke rechercheur komt ergens in zijn carrière wel een zaak tegen die hem meer raakt dan andere zaken, zonder precies te weten waarom. Een zaak die blijft rondspoken, en de rechercheur niet loslaat. De ambitieuze rechercheur Yohan Vivès (Bastien Bouillon) is net gepromoveerd tot hoofdinspecteur bij de recherche van Grenoble wanneer de moordzaak van Clara op zijn bord belandt. Zij is in de nacht van de twaalfde op gruwelijke wijze om het leven gebracht, maar van de dader is geen spoor. Vivès en zijn doorgewinterde partner Marceau (Bouli Lanners) ondervragen verdachte na verdachte, maar tot een oplossing komen ze niet. De zaak wordt met de dag kouder, tot het onderzoek officieel wordt beëindigd. Maar Vivès en Marceau kunnen het mysterie rond Clara’s dood niet loslaten. La nuit du 12 is gebaseerd op een bestaande cold case, en is behalve een intense whodunnit ook een onderzoek naar mannelijk geweld waarvan vrouwen het slachtoffer zijn, maar tegelijkertijd door de samenleving worden afgerekend op wulps gedrag.

Regisseur La nuit du 12 Cinema+

Dominik Moll

Schrijvers La nuit du 12 Cinema+

Onbekend

Cast La nuit du 12 Cinema+

Bastien Bouillon
Bouli Lanners
Mouna Soualem
Anouk Grinberg

La nuit du 12 Cinema+

Wil jij weten waar La nuit du 12 Cinema+ op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La nuit du 12 Cinema+ draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La nuit du 12 Cinema+ informatie

Benieuwd waar La nuit du 12 Cinema+ over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La nuit du 12 Cinema+. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La nuit du 12 Cinema+ al heeft ontvangen.

La nuit du 12 Cinema+ trailer

Benieuwd of La nuit du 12 Cinema+ iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La nuit du 12 Cinema+ jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La nuit du 12 Cinema+ kunt kijken!