https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/117252-191f6ea129e4486c6107cd876d1322a1ff50c203/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

La pazza gioia (2016)

6 Angst Geweld Grof taalgebruik
La Pazza Gioia is een komisch drama over vriendschap en de zoektocht naar geluk, met het prachtige landschap van Toscane als decor.

La pazza gioia

6 Angst Geweld Grof taalgebruik
116 minuten Drama, Komedie 25-08-2016

Recensies La pazza gioia

Metacritic: 74,1
MovieMeter: 3,13
Rotten Tomatoes 83

Filmposter La pazza gioia

La Pazza Gioia is een komisch drama over vriendschap en de zoektocht naar geluk, met het prachtige landschap van Toscane als decor.

Beatrice Morandini Valdirana is een decadente kletskous, een opvallend figuur in de psychiatrische inrichting waar ze woont. Ondanks haar praatjes vindt ze weinig aansluiting bij de andere patiënten. Als de introverte, stoer uitziende Donatella Morelli wordt opgenomen in de inrichting, bloeit er een onverwachte vriendschap op tussen de twee. Ze besluiten samen te ontsnappen en komen tijdens de avontuurlijke reis oog in oog te staan met hun verleden. Gelukkig zijn ze dit keer niet alleen, maar hebben ze elkaar. La Pazza Gioia is een komisch drama over vriendschap en de zoektocht naar geluk, met het prachtige landschap van Toscane als decor. De hoofdrollen worden vertolkt door Valeria Bruni-Tedeschi en Micaela Ramazzotti. De film is geschreven en geregisseerd door de gevierde Italiaanse regisseur Paolo Virzì (Il Capitale Umano, La Prima Cosa Bella).

Regisseur La pazza gioia

Paolo Virzì

Schrijvers La pazza gioia

Paolo Virzì

Francesca Archibugi

Cast La pazza gioia

Valeria Bruni Tedeschi
Anna Galiena
Micaela Ramazzotti
Tommaso Ragno
Valentina Carnelutti
Bob Messini
Micaela Ramazotti
Sergio Albelli

Alternatieve titels

Like Crazy

La pazza gioia

Filmagenda van La pazza gioia

La pazza gioia

Wil jij weten waar La pazza gioia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La pazza gioia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La pazza gioia informatie

Benieuwd waar La pazza gioia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La pazza gioia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La pazza gioia al heeft ontvangen.

La pazza gioia trailer

Benieuwd of La pazza gioia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La pazza gioia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La pazza gioia kunt kijken!