The Place of Another (1992)

The Place of Another

85 minuten Drama 1992

Recensies The Place of Another

Filmposter The Place of Another

Na het overlijden van zijn vader en een auto-ongeluk dat de dood veroorzaakt van een jonge man, krijgt Thomas een ernstige depressie die hem leidt tot een zelfmoordpoging. Na een kortstondig verblijf in het psychiatrisch ziekenhuis van Armentières, gaat hij terug op het podium om de verteller te interpreteren in een stuk van Schönberg.
Filmposter Filmposter The Place of Another

Regisseur The Place of Another

René Féret

Schrijvers The Place of Another

René Féret

Cast The Place of Another

Samuel Le Bihan
Philippe Clévenot
Cécile Bois
Suzy Rambaud

Alternatieve titels

La Place d'un Autre

The Place of Another

The Place of Another

Wil jij weten waar The Place of Another op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Place of Another draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Place of Another informatie

Benieuwd waar The Place of Another over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Place of Another. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Place of Another al heeft ontvangen.

The Place of Another trailer

Benieuwd of The Place of Another iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Place of Another jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Place of Another kunt kijken!