La ragazza del futuro Cinema + (2024)

La ragazza del futuro Cinema +

28-05-2024
Naar een waargebeurd verhaal. Lia is een jonge vrouw die niet goed aard in het Sicilië van de jaren zestig met zijn oeroude gebruiken. Als op een avond een goede vriend haar dwingt tot het bedrijven van de liefde, moet ze volgens de heersende moraal trouwen om haar eer te redden. Ze accepteert dit niet en voor het eerst in de Italiaanse geschiedenis, trotseert een vrouw de sociale verwachtingen en gaat de strijd aan voor zelfbeschikking!

Regisseur La ragazza del futuro Cinema +

Marta Savina

Schrijvers La ragazza del futuro Cinema +

Onbekend

Cast La ragazza del futuro Cinema +

Fabrizio Ferracane
Claudia Gusmano
Manuela Ventura
Francesco Colella

La ragazza del futuro Cinema +

Wil jij weten waar La ragazza del futuro Cinema + op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La ragazza del futuro Cinema + draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La ragazza del futuro Cinema + informatie

Benieuwd waar La ragazza del futuro Cinema + over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La ragazza del futuro Cinema +. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La ragazza del futuro Cinema + al heeft ontvangen.

La ragazza del futuro Cinema + trailer

Benieuwd of La ragazza del futuro Cinema + iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La ragazza del futuro Cinema + jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La ragazza del futuro Cinema + kunt kijken!