https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127269-c7208717bbddf0fe21983d1e45beedeff5d858d5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

La ragazza nella nebbia (2019)

12 Angst
Speciaal agent Vogel wordt naar een afgelegen stad in een afgelegen bergdal gestuurd om de verdwijning van een zestienjarige te onderzoeken.

Bekijk trailer

La ragazza nella nebbia

12 Angst
127 minuten Thriller 05-09-2019

Recensies La ragazza nella nebbia

MovieMeter: 1,75
Rotten Tomatoes 86

Filmposter La ragazza nella nebbia

Speciaal agent Vogel wordt naar een afgelegen stad in een afgelegen bergdal gestuurd om de verdwijning van een zestienjarige te onderzoeken.

In het Italiaanse dorp Avechot is de vijftienjarige Anna Lou spoorloos verdwenen. De eigenaardige detective Vogel wordt gevraagd om mee te werken aan de zaak. Hij onderzoekt of de verdwijning een opstandige tieneractie is of dat er in het dorp een wolf in schaapskleding rondloopt…

Regisseurs La ragazza nella nebbia

Donato Carrisi

Donato Carrizi

Schrijvers La ragazza nella nebbia

Donato Carrisi

Cast La ragazza nella nebbia

Greta Scacchi
Jean Reno
Jacopo Olmo Antinori
Toni Servillo
Michela Cescon
Galatea Ranzi
Alessio Boni
Lorenzo Richelmy

Alternatieve titels

La ragazza nella nebbia

The Girl in the Fog

Filmagenda van La ragazza nella nebbia

Filmagenda deze week Deze week Week 28

La ragazza nella nebbia draait helaas niet in de bioscoop

La ragazza nella nebbia

Wil jij weten waar La ragazza nella nebbia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La ragazza nella nebbia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La ragazza nella nebbia informatie

Benieuwd waar La ragazza nella nebbia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La ragazza nella nebbia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La ragazza nella nebbia al heeft ontvangen.

La ragazza nella nebbia trailer

Benieuwd of La ragazza nella nebbia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La ragazza nella nebbia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La ragazza nella nebbia kunt kijken!