https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205676-64ec639e81866bdb088d66680822ad51e01b3999/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

La syndicaliste (2023)

12
Vakbondsleider Maureen Kearney brengt als klokkenluider de Franse nucleaire industrie aan het wankelen door een staatsgeheim te onthullen. Hierna verandert haar privéleven in een hel.

La syndicaliste

12
121 minuten 18-05-2023

Filmposter La syndicaliste

Vakbondsleider Maureen Kearney brengt als klokkenluider de Franse nucleaire industrie aan het wankelen door een staatsgeheim te onthullen. Hierna verandert haar privéleven in een hel.

Wanneer vakbondsafgevaardigde Maureen Kearney als klokkenluider een staatsgeheim onthult, brengt ze de Franse nucleaire industrie aan het wankelen. Alleen en tegen alle verwachtingen in, gaat ze de strijd aan tegen ministers en industriëlen om dit schandaal aan het licht te brengen en meer dan 50.000 banen te verdedigen. Als ze op een dag thuis het slachtoffer wordt van een gewelddadige overval, wordt haar leven volledig overhoop gehaald. Terwijl het politieonderzoek in volle gang is, ontstaan er twijfels over de exacte gang van zaken en verandert de slachtofferrol van Maureen naar die van een verdachte.

Bekijk het aanbod van La syndicaliste

Regisseur La syndicaliste

Jean-Paul Salomé

Schrijvers La syndicaliste

Onbekend

Cast La syndicaliste

Alexandra Maria Lara
Isabelle Huppert
Marina Foïs

La syndicaliste

Wil jij weten waar La syndicaliste op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La syndicaliste draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La syndicaliste informatie

Benieuwd waar La syndicaliste over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La syndicaliste. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La syndicaliste al heeft ontvangen.

La syndicaliste trailer

Benieuwd of La syndicaliste iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La syndicaliste jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La syndicaliste kunt kijken!