La Terra dell'Abbastanza


Bekijk trailer

La Terra dell'Abbastanza

96 minuten Drama 20-06-2019
MovieMeter: 3,17
Mirko en Manolo brengen hun dagen door op de middelbare school en bezorgen daarnaast pizza's. Op een avond voltrekt zich een ramp, als een man voor hun auto stapt in de buurt van het Stadio Olimpico in Rome. De twee jongens vluchten weg van de plek van het ongeval. Manolo's vader ontdekt dat de politie vermoedt dat de dode betrokken is geweest bij een vete tussen twee rivaliserende maffia-bendes. Het blijkt dat de maffiosi de overledene in elk geval al hadden uitgekozen als doelwit.

Geregisseerd door

Damiano D'Innocenzo

Fabio D'Innocenzo

Damiano & Fabio D'Innocenzo

Schrijvers

Damiano D'Innocenzo

Fabio D'Innocenzo

Pietro Seghetti

Cast

Luca Zingaretti
Andrea Carpenzano
Matteo Olivetti
Milena Mancini

Alternatieve titels

La terra dell'abbastanza

Terra dell'abbastanza, La

La Terra dell'Abbastanza

Boys Cry

Bioscoopagenda van La Terra dell'Abbastanza

Helaas draait La Terra dell'Abbastanza niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 20-06-2019.

La Terra dell'Abbastanza

Wil jij weten waar La Terra dell'Abbastanza op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La Terra dell'Abbastanza draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La Terra dell'Abbastanza informatie

Benieuwd waar La Terra dell'Abbastanza over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La Terra dell'Abbastanza. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La Terra dell'Abbastanza al heeft ontvangen.

La Terra dell'Abbastanza trailer

Benieuwd of La Terra dell'Abbastanza iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La Terra dell'Abbastanza jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La Terra dell'Abbastanza kunt kijken!