https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/110286-af5794f91f2879c29293538bfc17c1b5c96bdaf7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Red Turtle (2016)

6 Angst Geweld
The Red Turtle is de eerste lange animatiefilm van Oscarwinnaar Michael Dudok de Wit.

The Red Turtle

6 Angst Geweld
80 minuten Animatie 07-07-2016

Recensies The Red Turtle

Metacritic: 86,1
MovieMeter: 3,49
Rotten Tomatoes 93

Filmposter The Red Turtle

The Red Turtle is de eerste lange animatiefilm van Oscarwinnaar Michael Dudok de Wit.

In de film volgen we de grote etappes van het leven aan de hand van het verhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Regisseur The Red Turtle

Michael Dudok de Wit

Schrijvers The Red Turtle

Pascale Ferran

Michael Dudok de Wit

Cast The Red Turtle

Tom Hudson
Emmanuel Garijo
Baptiste Goy
Axel Devillers

Alternatieve titels

The Red Turtle

La Tortue Rouge

Filmagenda van The Red Turtle

The Red Turtle

Wil jij weten waar The Red Turtle op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Red Turtle draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Red Turtle informatie

Benieuwd waar The Red Turtle over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Red Turtle. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Red Turtle al heeft ontvangen.

The Red Turtle trailer

Benieuwd of The Red Turtle iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Red Turtle jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Red Turtle kunt kijken!