https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/160760-293dc07b0484db069a8426db0de7ea5d60b875e7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

La Última Primavera (2020)

AL
La Última Primavera is aangrijpend sociaal-realistisch drama en een intiem portret van de Spaanse familie Gabarre Mendoza.

La Última Primavera

AL
77 minuten 29-10-2020

Filmposter La Última Primavera

La Última Primavera is aangrijpend sociaal-realistisch drama en een intiem portret van de Spaanse familie Gabarre Mendoza.

In La Cañada Real, een sloppenwijk net buiten Madrid, loopt de spanning op wanneer de bewoners te horen krijgen dat ze hun zelfgebouwde huizen moeten verlaten. Het land waarop ze wonen is verkocht. David, vader van het gezin en een hardwerkende schroothandelaar, wil niet bij de pakken neerzitten en zoekt naar een oplossing binnen het bureaucratische systeem. Maar zijn vrouw, de altijd vrolijke Augustina, weet zich van wanhoop geen raad en ook de jongere leden van de familie, oudste zoon David, schoondochter Maria en de jonge Alejandro (9) worstelen met besef dat binnenkort alles gaat veranderen. La Última Primavera is aangrijpend sociaal-realistisch drama en een intiem portret van de Spaanse familie Gabarre Mendoza. De film is het speelfilmdebuut van de Nederlands-Spaanse filmmaker Isabel Lamberti die eerder twee broertjes uit de Mendoza familie filmde in haar afstudeerfilm Volando Voy (2015).

Bekijk het aanbod van La Última Primavera

La Última Primavera La Última Primavera La Última Primavera La Última Primavera La Última Primavera
Filmposter Filmposter La Última Primavera

Regisseur La Última Primavera

Isabel Lamberti

Schrijvers La Última Primavera

Onbekend

Cast La Última Primavera

Alejandro Gabarre Mendoza
David Gabarre Mendoza
Agustina Mendoza Gabarre
María Duro Rego
Ángelo Gabarre Mendoza
Isabel Gabarre Mendoza
David Gabarre Duro
Angelines Gabarre Mendoza

Filmagenda van La Última Primavera

La Última Primavera

Wil jij weten waar La Última Primavera op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La Última Primavera draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La Última Primavera informatie

Benieuwd waar La Última Primavera over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La Última Primavera. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La Última Primavera al heeft ontvangen.

La Última Primavera trailer

Benieuwd of La Última Primavera iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La Última Primavera jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La Última Primavera kunt kijken!