https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/180617-6ad8f8b53777c68a1697d5343e4715fec08efbcf/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

La virgen de agosto (2021)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik
La virgen de agosto voelt als een aangenaam zomerse wandeling door de Spaanse hoofdstad.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

La virgen de agosto

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik
125 minuten 05-08-2021

Filmposter La virgen de agosto

La virgen de agosto voelt als een aangenaam zomerse wandeling door de Spaanse hoofdstad.

La virgen de agosto voelt als een aangenaam zomerse wandeling door de Spaanse hoofdstad. Sterker nog, de film ís een zomerse wandeling, aan de hand van de 33-jarige Anna. Madrid in augustus, de 33-jarige Anna slentert langs de straten, ontmoet oude bekenden, volslagen vreemden en, uiteindelijk, zichzelf. In de heetste zomermaand waren de inwoners van Madrid doorgaans gewend de stad voor langere tijd te verlaten op zoek naar koelere oorden in binnen- of buitenland. Uit economische motieven zagen meer en meer Madrilenen zich echter gedwongen om de vakantie in eigen stad door te brengen waar met allerlei festivals voldoende alternatief straatvertier te vinden is. Ook de 33-jarige Eva (Itsaso Arana) blijft deze zomer in haar woonplaats en bekijkt die met nieuwe ogen, waarbij ze ook zichzelf opnieuw ontdekt. Regisseur Jonás Trueba (1981) brengt een ode aan zijn geboortestad via de persoonlijke zoektocht van een jonge vrouw. En passant blijkt hij meesterlijke dialogen te schrijven. Trueba's eerdere film La Reconquista (2016), met dezelfde actrice in de hoofdrol, is een geliefde titel in het Nederlandse Netflix-aanbod. Deze film wordt Engels ondertiteld.
La virgen de agosto La virgen de agosto La virgen de agosto La virgen de agosto
Filmposter Filmposter La virgen de agosto

Regisseur La virgen de agosto

Jonás Trueba

Schrijvers La virgen de agosto

Onbekend

Cast La virgen de agosto

Itsaso Arana
Vito Sanz
Isabelle Stoffel

Alternatieve titels

La virgen de agosto

The August Virgin

Filmagenda van La virgen de agosto

La virgen de agosto

Wil jij weten waar La virgen de agosto op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La virgen de agosto draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La virgen de agosto informatie

Benieuwd waar La virgen de agosto over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La virgen de agosto. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La virgen de agosto al heeft ontvangen.

La virgen de agosto trailer

Benieuwd of La virgen de agosto iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La virgen de agosto jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La virgen de agosto kunt kijken!