Laagland (1995)

Laagland

1 minuten Drama 1995

Recensies Laagland

MovieMeter: 2,5

Filmposter Laagland

Licht ironisch drama over dertigers en veertigers op zoek naar zichzelf en de kunst van het leven. De zelfgekozen dood van een dertigjarige Amsterdammer brengt het kleurloze bestaan van zijn bovenbuurjongen (Marcel Musters) in beroering. De jongen stelt zich voor het eerst de vraag wat hij nu eigenlijk heeft om voor te leven. In zijn zoektocht naar de beweegredenen van zijn huisgenoot wordt hij verliefd op een vrouw die met haar broer een landelijk gelegen hotel opknapt. Hij trekt bij het tweetal in en gaat een stormachtige verhouding met de vrouw aan.
Filmposter Filmposter Laagland

Regisseur Laagland

Yolanda Entius

Schrijvers Laagland

Yolanda Entius

Cast Laagland

Tom Jansen
Marcel Musters
Lineke Rijxman
Finn Poncin

Filmagenda van Laagland

Laagland

Wil jij weten waar Laagland op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Laagland draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Laagland informatie

Benieuwd waar Laagland over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Laagland. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Laagland al heeft ontvangen.

Laagland trailer

Benieuwd of Laagland iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Laagland jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Laagland kunt kijken!