Ladies Night: Hart op de juiste plek (2022)

Ladies Night: Hart op de juiste plek

13-08-2022
Het leukste avondje uit voor ‘Ladies Only’! Op woensdag 17 augustus kun jij tijdens de Ladies Night genieten van een gezellig avondje uit met vriendinnen én van de romantische komedie: Hart op de juiste plekIn de romantische komedie Hart op de juiste plek zien we hoe de jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) haar droomleven leeft. Een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en samenwonend met haar knappe vriend Ricardo (Jasper Demollin) in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk. Ricardo lijkt het namelijk verdacht goed te kunnen vinden met zijn bazin Anthea (Tanja Jess). Eve twijfelt geen moment en wijst hem de deur, maar er is één probleem: het is zijn huis. Eve staat op straat. Ze pakt haar spullen. Ze is genoodzaakt tijdelijk terug te keren naar haar ouderlijk huis. Het is het begin van een trip down memory lane met oude vrienden, haar jeugdliefde Luuk (Jan Versteegh) en een familieruzie die na jaren nog steeds rondgaat in het dorp. Is er dan echt niets veranderd? Al snel blijkt dat haar ex-vriend Luuk helemaal niet zo saai is als dat ze dacht. Wanneer ze van haar opdrachtgever een vaste baan krijgt aangeboden mét penthouse in de stad moet ze kiezen; op welke plek ligt haar hart nu écht?! Extra leuk: De activiteiten rondom de Ladies Night zijn weer als vanouds. Zo zijn er weer leuke gastbedrijven aanwezig en kun je weer genieten van een heerlijk welkomstdrankje, lekker hapje én krijg je een goed gevulde goodiebag mee naar huis! Aanvang vanaf 19:00 uur. Start film om 20:00 uur

Regisseur Ladies Night: Hart op de juiste plek

Bob Wilbers

Schrijvers Ladies Night: Hart op de juiste plek

Onbekend

Cast Ladies Night: Hart op de juiste plek

Chris Tates
Irene Moors
Tanja Jess
Stijn Fransen
Juvat Westendorp
Jan Versteegh
Fenna Ramos
Sietske van Peursem
Jasper Demollin
Tim Oortman
Merijn Oerlemans

Filmagenda van Ladies Night: Hart op de juiste plek

Ladies Night: Hart op de juiste plek

Wil jij weten waar Ladies Night: Hart op de juiste plek op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ladies Night: Hart op de juiste plek draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ladies Night: Hart op de juiste plek informatie

Benieuwd waar Ladies Night: Hart op de juiste plek over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ladies Night: Hart op de juiste plek. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ladies Night: Hart op de juiste plek al heeft ontvangen.

Ladies Night: Hart op de juiste plek trailer

Benieuwd of Ladies Night: Hart op de juiste plek iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ladies Night: Hart op de juiste plek jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ladies Night: Hart op de juiste plek kunt kijken!