Ladies Night: Mafia Mamma (16+) (2023)

Ladies Night: Mafia Mamma (16+)

09-12-2023
Ladies Night woensdag 12 april: Inloop vanaf 19.15 uur Zaal open om 19.40 uur Start film 20.00 uur Ticketprijs: €16,- inclusief Italiaans welkomstdrankje en hapje en na afloop een goed gevulde goodiebag. Ladies Night is een gezellige avond met collega's of vriendinnen. Bij binnenkomst ontvang je een lekker welkomstdrankje/hapje wat elke keer weer iets anders is. In de bioscoop staan enkele stands van lokale ondernemers dit kan zijn op het gebied van mode, gezondheid en/of (woon)accessoires. Aansluitend wordt er een romantische komedie vertoond. Tijdens de pauze is er gelegenheid om de stands nogmaals te bezoeken. Daarnaast is natuurlijk ook de bioscoopbar geopend om nog wat drinken of wat te snacken zoals popcorn of nacho's te halen. Na afloop krijgt u een leuke goodiebag mee naar huis! Let op De activiteiten beginnen drie kwartier voordat de voorstelling begint. De vertoning begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Filmomschrijving Kristin, een Amerikaanse vrouw uit de voorsteden, heeft een zoon die wil stoppen met zijn opleiding, een baas die een seksistisch varken is en een onsuccesvolle man die vreemdgaat met een groupie. Haar leven verandert als ze een telefoontje krijgt van Bianca, de vertrouwde consigliere van haar vervreemde grootvader. Volgens Bianca is Kristins grootvader, een maffiabaas, dood en moet ze de begrafenis in Italië bijwonen. Geleid door Bianca neemt Kristin de teugels in handen van het imperium om uit te vinden waar ze van gemaakt is.

Regisseur Ladies Night: Mafia Mamma (16+)

Catherine Hardwicke

Schrijvers Ladies Night: Mafia Mamma (16+)

Onbekend

Cast Ladies Night: Mafia Mamma (16+)

Monica Bellucci
Toni Collette

Ladies Night: Mafia Mamma (16+)

Wil jij weten waar Ladies Night: Mafia Mamma (16+) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ladies Night: Mafia Mamma (16+) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ladies Night: Mafia Mamma (16+) informatie

Benieuwd waar Ladies Night: Mafia Mamma (16+) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ladies Night: Mafia Mamma (16+). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ladies Night: Mafia Mamma (16+) al heeft ontvangen.

Ladies Night: Mafia Mamma (16+) trailer

Benieuwd of Ladies Night: Mafia Mamma (16+) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ladies Night: Mafia Mamma (16+) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ladies Night: Mafia Mamma (16+) kunt kijken!