Ladies Night met Buenas Chicas (2024)

Ladies Night met Buenas Chicas

23-02-2024
Op woensdag 6 maart 2024 is er weer een gezellige Ladies Night in Hollywoud. Dit keer met de romantische komedie "Buenas Chicas". Zoals altijd staan, vanaf een half uur voor de voorstelling, bij binnenkomst de welkomstdrankjes klaar en zijn er in de foyer allerlei leuke stands op het gebied van lifestyle & beauty te bezoeken. Voorafgaand aan de film zijn in de loterij mooie prijzen te winnen. DE FILM: Billie (Susan Radder) is een superambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. Maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest , dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra (Noël van Kleef) en Coosje (Britt Scholte) op wijnreis naar het zonnige Spanje. Billie’s werkelijke doel? Haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep.

Regisseur Ladies Night met Buenas Chicas

Pim van Hoeve

Schrijvers Ladies Night met Buenas Chicas

Onbekend

Cast Ladies Night met Buenas Chicas

Susan Radder
Britt Scholte
Noël van Kleef
Robin Frings
Thijs Boermans
Juvat Westendorp
Felice Poppeliers

Filmagenda van Ladies Night met Buenas Chicas

Ladies Night met Buenas Chicas

Wil jij weten waar Ladies Night met Buenas Chicas op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ladies Night met Buenas Chicas draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ladies Night met Buenas Chicas informatie

Benieuwd waar Ladies Night met Buenas Chicas over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ladies Night met Buenas Chicas. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ladies Night met Buenas Chicas al heeft ontvangen.

Ladies Night met Buenas Chicas trailer

Benieuwd of Ladies Night met Buenas Chicas iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ladies Night met Buenas Chicas jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ladies Night met Buenas Chicas kunt kijken!