Ladies Night met Verliefd op Bali (2023)

Ladies Night met Verliefd op Bali

09-12-2023
Op woensdag 31 januari 2024 is er weer een gezellige Ladies Night in Hollywoud. Dit keer met de romantische komedie "Verliefd op Bali". Zoals altijd staan, vanaf een half uur voor de voorstelling, bij binnenkomst de welkomstdrankjes klaar en zijn er in de foyer allerlei leuke stands op het gebied van lifestyle & beauty te bezoeken. Voorafgaand aan de film zijn in de loterij mooie prijzen te winnen. DE FILM: Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

Regisseur Ladies Night met Verliefd op Bali

Johan Nijenhuis

Schrijvers Ladies Night met Verliefd op Bali

Onbekend

Cast Ladies Night met Verliefd op Bali

Anouk Maas
Jim Bakkum
Edwin Jonker
Nadja Hüpscher
Wieteke van Dort
Tara Hetharia
Soy Kroon
Mignus Dagelet
Juultje Tieleman

Ladies Night met Verliefd op Bali

Wil jij weten waar Ladies Night met Verliefd op Bali op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ladies Night met Verliefd op Bali draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ladies Night met Verliefd op Bali informatie

Benieuwd waar Ladies Night met Verliefd op Bali over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ladies Night met Verliefd op Bali . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ladies Night met Verliefd op Bali al heeft ontvangen.

Ladies Night met Verliefd op Bali trailer

Benieuwd of Ladies Night met Verliefd op Bali iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ladies Night met Verliefd op Bali jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ladies Night met Verliefd op Bali kunt kijken!