Ladies Night met Zomer in Frankrijk (2024)

Ladies Night met Zomer in Frankrijk

24-02-2024
Op 19 april 2023 is er weer een gezellige Ladies Night in Hollywoud. De film die dan vertoond wordt is "Zomer in Frankrijk". Zoals altijd staan, vanaf een half uur voor de voorstelling, bij binnenkomst de welkomstdrankjes klaar en zijn er in de foyer allerlei leuke stands op het gebied van lifestyle & beauty te bezoeken. Voorafgaand aan de film zijn in de loterij mooie prijzen te winnen. Toegangsprijs € 13,00. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. De verhoudingen tussen twee gezinnen worden behoorlijk op zijn kop gezet tijdens een zinderende zomer in Frankrijk. Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt (Tjebbo Gerritsma) en Marie (Fockeline Ouwerkerk), de moeder van het andere gezin. Proberend de situatie zo goed mogelijk op te lossen, maken Walt en Marie het ene na het andere plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun wederzijdse partners Luuk (Jan Kooijman) en Lieke (Jasmine Sendar).

Regisseur Ladies Night met Zomer in Frankrijk

Mark de Cloe

Schrijvers Ladies Night met Zomer in Frankrijk

Onbekend

Cast Ladies Night met Zomer in Frankrijk

Fockeline Ouwerkerk
Tjebbo Gerritsma
Jan Kooijman
Jasmine Sendar
Lieve van Leeuwen
Eliyha Altena
Wendy Ruijfrok

Ladies Night met Zomer in Frankrijk

Wil jij weten waar Ladies Night met Zomer in Frankrijk op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ladies Night met Zomer in Frankrijk draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ladies Night met Zomer in Frankrijk informatie

Benieuwd waar Ladies Night met Zomer in Frankrijk over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ladies Night met Zomer in Frankrijk . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ladies Night met Zomer in Frankrijk al heeft ontvangen.

Ladies Night met Zomer in Frankrijk trailer

Benieuwd of Ladies Night met Zomer in Frankrijk iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ladies Night met Zomer in Frankrijk jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ladies Night met Zomer in Frankrijk kunt kijken!