Ladies Night: Verliefd op Bali (2023)

Ladies Night: Verliefd op Bali

90 minuten 01-12-2023
Ladies Night woensdag 31 januari: Inloop vanaf 19.15 uur Zaal open om 19.40 uur Start film 20.00 uur Ticketprijs: €17,- inclusief lekker welkomstdrankje en hapje en na afloop een goed gevulde goodiebag. Let op Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Ladies Night is een gezellige avond met collega's of vriendinnen. Bij binnenkomst ontvang je gezellig een lekker welkomstdrankje/hapje wat elke keer weer iets anders is. In de bioscoop staan enkele stands van lokale ondernemers dit kan zijn op het gebied van mode, gezondheid en/of (woon)accessoires. Aansluitend wordt er een romantische komedie vertoond. Tijdens de pauze is er gelegenheid om de stands nogmaals te bezoeken. Daarnaast is natuurlijk ook de bioscoopbar geopend om nog wat drinken of wat te snacken zoals popcorn of nacho's te halen. Na afloop krijgt u een leuke goodiebag mee naar huis! Filmomschrijving: Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

Regisseur Ladies Night: Verliefd op Bali

Johan Nijenhuis

Schrijvers Ladies Night: Verliefd op Bali

Onbekend

Cast Ladies Night: Verliefd op Bali

Jim Bakkum
Anouk Maas
Nadja Hüpscher
Soy Kroon
Mignus Dagelet
Juultje Tieleman
Edwin Jonker
Wieteke van Dort
Tara Hetharia

Ladies Night: Verliefd op Bali

Wil jij weten waar Ladies Night: Verliefd op Bali op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ladies Night: Verliefd op Bali draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ladies Night: Verliefd op Bali informatie

Benieuwd waar Ladies Night: Verliefd op Bali over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ladies Night: Verliefd op Bali. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ladies Night: Verliefd op Bali al heeft ontvangen.

Ladies Night: Verliefd op Bali trailer

Benieuwd of Ladies Night: Verliefd op Bali iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ladies Night: Verliefd op Bali jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ladies Night: Verliefd op Bali kunt kijken!